Dolar33.0180 TL
Euro35.8377 TL
Sterlin42.5566 TL
Aydın 33.5 °C
Açık

Başkan Ömer Günel, farkını ortaya koydu!

Başkan Ömer Günel’in göreve geldiği 2019 yılından bu yana Kuşadası’nda yaşanan hizmet seferberliği vatandaştan tam not aldı. Bizler de Kuşadası Haber ekibi olarak vatandaşa, Başkan Ömer Günel’in başlattığı hizmet çağında ne gibi farklar yarattığını sorduk.

  • 0
  • 88
Başkan Ömer Günel, farkını ortaya koydu!
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Hemşerilerine konforlu bir şehir sunmak için çalışmalar yapan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in çalışmalarının Kuşadası’nda fark yarattığını ifade eden vatandaşlar, yapılan çalışmalardan övgü ile bahsetti. Kuşadası’na kazandırdığı yeni yollar, kültür sanat etkinlikleri, sosyal belediyecilik alanında yapılan önemli çalışmalar, alt ve üst yapı çalışmaları ve daha nice hizmetler, Kuşadası’nın farkını ortaya koydu.

Vatandaşlar, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in; vizyon sahibi, genç, dürüst ve halktan birisi olmasının diğer başkanlardan ayıran farkı olduğunu da belirtti.

“BAŞKAN ÖMER GÜNEL’İ DİĞER BAŞKANLARDAN AYIRAN FARK, VİZYONDUR”
Kuşadası’nda 20 yıldır yapılmayanların yapıldığını ifade eden Türkan Çimen, “Altyapı farkı yarattı, kültür farkı yarattı. Kuşadası’nda 20 yıldır yapılmayanları yaptı. Bu beş yıllık çıraklık dönemiydi, şimdi kalfalık döneminde çok daha iyi şeyler yapacağını düşünüyorum. Başkan Ömer Günel’i diğer başkanlardan ayıran fark, vizyondur” dedi.

Fatma Erbay ise şunu ifade etti: “Başından bu yana takdir ediyorum kendisini. Beğeniyorum. Parklar değişti, yeşil alanlar çoğaldı. Daha genç ve verimli olması diğer başkanlardan ayıran bir fark.”

“DİĞER BAŞKANLARDAN AYIRAN FARKI İSE ÇALIŞMASI, DÜRÜSTLÜĞÜ”
Emekli olduğunu belirten bir vatandaş ise, Kuşadası Belediyesi’nin Aydın Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışmasın güzel olduğunu belirterek, “Değişim var. Şu çarşının düzenlemesi bile değişimdir. Diğer başkanlardan ayıran farkı ise çalışması, dürüstlüğü şimdiye kadar gördüğüm bu 15 senedir bu ilçedeyim, ona güveniyorum. Eski belediyenin yıkılıp meydan yapılması bile harika bir şey. Sahil çalışmalarını başlattılar, büyükşehirle beraber uyumlu çalışması güzel” dedi.

“GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMİYOR”
Başkan Ömer Günel’in halktan birisi olduğuna değinen Zülfiye Turhan, “Halktan birisi, sadece bir protokol adamı olarak görmüyoruz bizden birisi olarak görüyoruz. Bizi en çok memnun eden bunlar. Yaşlılara, büyüklere değer veriyor. Hizmet olarak zaten bir şey söylemeye gerek yok. Görünen köy kılavuz istemiyor. Başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası Davutlar Mahallesi'nde Planlı Elektrik Kesintisi

Kuşadası'nda Bugün Yaz Keyfi Devam Ediyor

Başkan Ömer Günel: Bu Dünya Hepimizin "Öldürme Yaşat"

Kuşadası Plajların da Uygunsuz Çadır Kamplarına İzin Yok

Kuşadası’nda rekor sıcaklık

Altın Yükseliyor Evlilikler Düşüyor

Whatsapp İhbar Hattı