Dolar32.5164 TL
Euro34.7944 TL
Sterlin41.4221 TL
Aydın 38.1 °C
Açık

Bir Ünlü İsim Daha Kuşadası'nı Tercih Etti

Kuşadası’nın Türkiye’deki en önemli turizm merkezlerinden bir olduğunu belirten Ayhan Sicimoğlu, “Burası için Ege’nin incisi, mücevheri diyebiliriz. Bu açıdan ülkemiz için çok önemli bir noktada. Ben de yatımı Kuşadası’na bağladım. Bir yıl boyunca burada kalacak. Kuşadası’na yerleşmeyi çok isterim.

  • 0
  • 345
Bir Ünlü İsim Daha Kuşadası'nı Tercih Etti
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Ünlü müzisyen, televizyon programı yapımcısı ve sunucu Ayhan Sicimoğlu ‘Grazialla’ isimli yatını Kuşadası’na demirledi. Kenti çok beğendiğini söyleyen Sicimoğlu, “Kuşadası denizi, doğası ve cana yakın insanlarıyla çok güzel bir kent. Kuşadası’nın hastasıyım” dedi.

Türkiye’nin turizm cenneti Kuşadası’na ünlülerin ilgisi giderek artmaya başladı. Türk televizyon tarihinde unutulmaz programlara imza atan Okan Bayülgen’in Dada Coffee Roastery isimli işletmesini Kuşadası’nda açma kararı almasından sonra ünlü televizyoncu ve müzisyen Ayhan Sicimoğlu da Kuşadası’na yerleşmeyi planladığını söyledi. ‘Grazialla’ adını verdiği yatıyla Kuşadası’na gelen Ayhan Sicimoğlu, kentin sahip olduğu doğal güzellikler ile cana yakın insanlarına hayran olduğunu söyledi. Ayhan Sicimoğlu’nun yatının Kuşadası’nda 1 yıl boyunca demirleyeceği belirtildi.

‘Kuşadası’nın hastasıyım’’
Kuşadası’nın Türkiye’deki en önemli turizm merkezlerinden bir olduğunu belirten Ayhan Sicimoğlu, “Burası için Ege’nin incisi, mücevheri diyebiliriz. Bu açıdan ülkemiz için çok önemli bir noktada. Ben de yatımı Kuşadası’na bağladım. Bir yıl boyunca burada kalacak. Kuşadası’na yerleşmeyi çok isterim. Kuşadası’nın en sevdiğim yanı insanları cana çok yakın ve sevecen. Açık kalpli insanlar. Her turizm kentinde olduğu gibi çarpık yapılaşmanın izleri görülebiliyor. Ancak Kuşadası Belediyesi, bu durumu da düzeltmeye başlamış. Yeşil alanların çokluğu göze çarpıyor. Bir turizm kentinde olması gereken yollara sahip. Kuşadası’nın hastasıyım. Geçen yıl Kuşadası’nda çok güzel bir sokak festivali yapmıştık. Bu yıl temmuz ayında tekrar düzenleyeceğiz. Öncekinden farklı olarak tadım noktalarının sayısını 8’den 11’e çıkardık. Bu rakam Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen şehirlerimizi simgeliyor. Son gün de El Heykeli Meydanı’nda Gaziantep baklavası yapıp, dev kazanda aşure pişireceğiz. Festivalimizde Türkiye’nin en önemli tenorlarından Murat Karahan da bir konser verecek. Herkesi festivalimize bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

İbramaki Sanat Galerisi iki önemli sergiye ev sahipliği yapıyor

Çocuklar seramik atölyesinde hünerlerini sergiledi

Türk kahvesinin 600 yıllık tarihi bu evde!

KUFAD Balkan Şampiyonası’nda birincilik aldı!

Ressam Özdemir ilk kişisel sergisini İbramaki Sanat Galerisi'nde açtı

Kuşadası Belediye Tiyatrosu’na ödül!

Whatsapp İhbar Hattı