Dolar32.5164 TL
Euro34.7944 TL
Sterlin41.4221 TL
Aydın 32.2 °C
Açık

İbramaki Sanat Galerisi 'Arayış'a ev sahipliği yapıyor

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi, ressam Tülin Ünsalan’ın yağlı boya eserlerinden oluşan ‘’Arayış’’ isimli resim sergisine ev sahipliği yapmaya başladı. Sergi 24 Haziran Cumartesi gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.

  • 0
  • 106
İbramaki Sanat Galerisi 'Arayış'a ev sahipliği yapıyor
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:



Ressam Tülin Ünsalan, ‘Arayış’ adını verdiği yağlı boya resim sergisini İbramaki Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sundu. Kuşadası’ndaki ziyaretçilerini kadın teması üzerinden ‘Arayış’ yolculuğuna çıkaran sergi, sanatseverler için farklı bir bakış açısı sunuyor. Kadın olgusunun derinliklerini işleyen sergi, sanatseverlere bir arayış yolculuğu yaşatıyor.
‘’ÇIKIŞ ARAYAN KADINLAR’’
Kadın olgusunu uzun yıllardır resimlerinde kullandığını belirten ressam Tülin Ünsalan, ‘’Emekli olduktan sonra resimle uğraşmaya başladım. Kız Sanat Okulu’nda ve Murat Erkan Atölyesi’nde resim eğitimi aldım. Yaklaşık 12 senedir resimle ilgileniyorum. Öncesinde de hep defterime bir şeyler çizerdim. Zaman içinde değişik karma sergilere katıldım. Şu anki sergim benim ilk kişisel sergim. Bu yüzden benim için anlamı büyük. Resimlerimde genelde kadın temasını işliyorum. Yaşadıklarımdan, çıkış arayan kadınlardan, kadınların sorunlarından, esinleniyorum. Bunu suda daha iyi ifade ettiğimi düşünüyorum. Derindeki kadınları resmetmeye çalışıyorum. Çevresel etkilerden uzaklaşarak aslında kendimi arıyorum ‘’ diyerek konuştu.





Yorum Yaz
Diğer Haberler

İbramaki Sanat Galerisi iki önemli sergiye ev sahipliği yapıyor

Çocuklar seramik atölyesinde hünerlerini sergiledi

Türk kahvesinin 600 yıllık tarihi bu evde!

KUFAD Balkan Şampiyonası’nda birincilik aldı!

Ressam Özdemir ilk kişisel sergisini İbramaki Sanat Galerisi'nde açtı

Kuşadası Belediye Tiyatrosu’na ödül!

Whatsapp İhbar Hattı