Dolar33.0180 TL
Euro35.8377 TL
Sterlin42.5566 TL
Aydın 27.9 °C
Açık

Kuşadası Belediyesi hizmette sınır tanımıyor

Başkan Ömer Günel’in görevde olduğu 4 buçuk yılda kentteki tüm mahallelerde hizmet seferberliği başlatan Kuşadası Belediyesi, Bayraklıdede Mahallesi’ne yaptığı yatırımları çift koldan sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü’nün yolları sıcak asfaltla kapladığı bölgeye, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de yeni bir park daha kazandırmak için yoğun mesai harcıyor.

  • 1
  • 173
Kuşadası Belediyesi hizmette sınır tanımıyor
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Kuşadası’nı modern ve estetik bir turizm kenti haline getirmek ve köklü alt ve üstyapı sorunlarına çözüm üretmek için Başkan Ömer Günel’in başlattığı yatırım seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Kuşadası Belediyesi’nin tüm ekipleri, kentteki her mahalleye kaliteli hizmet götürmek için yoğun bir çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Bayraklıdede Mahallesi’nde çift koldan çalışan Kuşadası Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle bölgedeki yolları sıcak asfaltla kaplarken Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleriyle de yeni bir park alanının yapımı için çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler tarafından toplam 1200 metrekarelik alanda yürütülen çalışmalar kapsamında, ilk etapta parktaki yürüyüş yollarının bordür taşları döşeniyor. Dolgu, bitkisel toprak serimi, sulama sisteminin kurulması, aydınlatma sistemi, çocuk oyun ve oturma grupları ile spor aletlerinin montajıyla devam edecek olan çalışmada, parkın zemininin bir bölümü de kauçuk malzemeden yapılacak. Parka yeni ağaçların dikilmesiyle sona erecek olan çalışmayla Kuşadası’nda aileler, çocuklarıyla birlikte sağlıklı bir ortamda kaliteli vakit geçirmeleri için yeni bir parka daha kavuşmuş olacak.

Yorumlar (1)
  • Sedat Alaçamlı

    Sedat Alaçamlı

    Güzel bir çalışma emeği geçenlere teşekkür ederim. Yapılan bu çalışmaların devamını dilerim. Kuşadası için daha çok yeşil alanların oluşturulması lazım. Yapılan bu parkların mutlaka ağaçlandırılması gerekir. Ayrıca belediyemiz alt yapı çalışması yapan firmaların yollarımıza yaptığı bozuklukları kontrol ederek aslına uygun tamir ettirmesi lazım. Belediye yoluna sahip çıkmalı. Yağmur sularının su borularından gitmesini sağlamak için yağışlı mevsim öncesi gerekli kontrolleri yaparak ön hazırlıkları tamamlamalı. Her iş yeri çalışanlarının kendi iş yerinin önünü, yakınını temizlemesinin sağlanması lazım. Konu ile ilgili teşvik edici projelerin yapılması lazım. Başarılar diliyorum.

    21 Aralık 2023 11:53
Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'nda Bugün Yaz Keyfi Devam Ediyor

Başkan Ömer Günel: Bu Dünya Hepimizin "Öldürme Yaşat"

Kuşadası Plajların da Uygunsuz Çadır Kamplarına İzin Yok

Kuşadası’nda rekor sıcaklık

Altın Yükseliyor Evlilikler Düşüyor

Kuşadası Cumhuriyet Mahallesi Karanlığa Gömüldü Esnaf Çaresiz!

Whatsapp İhbar Hattı