Dolar32.2113 TL
Euro34.7224 TL
Sterlin40.4349 TL
Aydın 20.8 °C
Parçalı Bulutlu

Kuşadası’nda güvenli ve konforlu yolların adresi Karaova Mahallesi

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karaova Mahallesi'nde bulunan Kara Sokak'ta başlattığı sıcak asfalt çalışmasını tamamladı. Bölgeye toplam 13 bin 300 metrekare yeni yol kazandıran ekipler, böylece hem Nazilli Pazarı hem de Reşat Nuri Güntekin İlkokulu yollarını modern, konforlu ve güvenli bir hale getirdi.

  • 0
  • 120
Kuşadası’nda güvenli ve konforlu yolların adresi Karaova Mahallesi
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Kuşadası Belediyesi tarafından kentin alt ve üstyapı sorunlarını kalıcı olarak çözmek amacıyla yürütülen yenileme çalışmaları, Başkan Ömer Günel'in 2'inci görev döneminde de aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program dahilinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, son olarak Karaova Mahallesi’nde bulunan Kara Sokak'ta 13 Bin 300 metrekare alanı sıcak asfaltla kapladı.

Reşat Nuri Güntekin İlkokulu ile özellikle turizm sezonunda yerli ve yabancı turistlerin sıklıkla ziyaret ettiği Nazilli Pazarı'nı da kapsayan yolların yenilenerek modern, konforlu ve güvenli bir hale getirilmesi öğrenci velileri ve esnaf tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Aydın ilçelerinde en çok yabancı uyruklu kişi Kuşadası’nda yaşıyor!

Kuşadası'nda yol yapım sezonu hızlı başladı

Haftanın ilk günü Kuşadası'nda hava nasıl olacak?

Elektrik kesintisi duyurusu!

Patili can dostlar artık hafta sonları da ziyaret edilecek

Kuşadası’nda yağış bekleniyor!

Whatsapp İhbar Hattı