Dolar33.0180 TL
Euro35.8377 TL
Sterlin42.5566 TL
Aydın 36.2 °C
Açık

Kuşadası'nda Hollandalı kadın müslüman oldu!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Hollanda uyruklu Louisa Maria Petronella Sturkenboom, kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu.

  • 0
  • 237
Kuşadası'nda Hollandalı kadın müslüman oldu!
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Kuşadası İlçe Müftülüğü’nde Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan ihtida merasiminde İlçe Müftüsü Hüseyin Taner, Louisa Maria Petronella Sturkenboom’a İslam’ın esaslarını anlatıp, İslam dini ve Müslümanlık ile alakalı bilgiler verdi. Sonrasında şahitlerin huzurunda kelime-i şahadet getiren Louisa Maria Petronella Sturkenboom da Müslüman olmanın kendisine büyük heyecan ve mutluluk yaşattığını söyledi.

İhtida töreninin ardından konuşan İlçe Müftüsü Hüseyin Taner "Kendi isteği ve araştırması neticesinde Müslüman olmayı tercih eden hanımefendi kardeşimizi tebrik ediyorum. İslamiyet’i seçtiği andan itibaren hayatının kalan kısmında kendisine Cenab-ı Hakk’ın rızasına uygun bir hayat sürdürmeyi niyaz ediyorum" dedi.

Müslüman olan Louisa Maria Petronella Sturkenboom’a İlçe Müftüsü Taner tarafından ihtida belgesi ile Kur’an-ı Kerim ve Felemenkçe Kur’an Meali başta olmak üzere hediyelerini takdim etti.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'ndan Bakıldığında Altın ve Dövizdeki Son Durum

Söke’deki KİPAŞ Kağıt Fabrikası’nda maaş krizi: İşçiler kuleye çıktı

Evde Kalma Yasağı Fırsata Dönüştü Zeytin Çekirdeklerinden Eserler Yaratan Çift

Kuşadası Gazeteciler Derneği (KUGAD) Yönetim Kurulu Adayı Hasan Debreli Kacar, Adaylığını Basın Toplantısıyla Açıkladı

Balkabağı Tutkusu Ekmek Kapısı Oldu

Sanatla Yaşama Sarıldı

Whatsapp İhbar Hattı