Dolar33.0180 TL
Euro35.8377 TL
Sterlin42.5566 TL
Aydın 24.8 °C
Açık

KUTO’da restoranlara yönelik eğitim verildi

Kuşadası Ticaret Odası tarafından, restoranlar için son derece önem taşıyan Cost (maliyet ) ve Menü Hazırlama konularında eğitim düzenlendi.

  • 0
  • 112
KUTO’da restoranlara yönelik eğitim verildi
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Sektörle ilgili faaliyet gösteren KUTO 3. Meslek Komitesi organizasyonunda gerçekleşen eğitim, ADÜ Kuşadası Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Emrah Köksal Sezgin tarafından verildi.

Aynı zamanda Gastronomi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olan Profesyonel Şef Emrah Köksal Sezgin; menünün önemini anlatarak başladığı ve bir yiyecek içecek işletmesinin başarısındaki üç önemli unsurun müşteri, ortam ve menü olduğunu söylediği eğitimde; menü planlamasının önemi, süreci, dikkat edilmesi gereken hususlar, öncelikler ve standart reçeteleri anlattı. Gün boyu devam eden eğitimde maliyet (cost), maliyet kontrolü, yöntemleri, karşılaşılan sorunlar ve uygulamalı olarak fiyatlama ve önemi anlatıldı, sorular cevaplandı.

Yeme-içme ve konaklama sektörlerinde faaliyet gösteren Kuşadası Ticaret Odası üyelerinin katılımıyla gerçekleşen eğitimin sonunda Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seydi Yıkılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Hibeti Zeytin ve 3. Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Öz tarafından katılımcılara, katılım belgeleri verildi.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, üniversite okuyacak gençlere seslendi

İstasyon Kuşadası'nda eğitimler sürüyor

ADÜ Turizm Fakültesi Dekanı’ndan Başkan Ömer Günel’e teşekkür

KUTO'da yeni eğitim programı başlıyor!

ARYA A.Ş personeline yangın söndürme eğitimi

Yaz tatilinde de verimli zamanın adresi 'Kütüphane ve Kitap Kafe'

Whatsapp İhbar Hattı