Dolar32.2031 TL
Euro34.8717 TL
Sterlin40.9929 TL
Aydın 25.6 °C
Çok Bulutlu

KUTO’da restoranlara yönelik eğitim verildi

Kuşadası Ticaret Odası tarafından, restoranlar için son derece önem taşıyan Cost (maliyet ) ve Menü Hazırlama konularında eğitim düzenlendi.

  • 0
  • 58
KUTO’da restoranlara yönelik eğitim verildi
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Sektörle ilgili faaliyet gösteren KUTO 3. Meslek Komitesi organizasyonunda gerçekleşen eğitim, ADÜ Kuşadası Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Emrah Köksal Sezgin tarafından verildi.

Aynı zamanda Gastronomi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olan Profesyonel Şef Emrah Köksal Sezgin; menünün önemini anlatarak başladığı ve bir yiyecek içecek işletmesinin başarısındaki üç önemli unsurun müşteri, ortam ve menü olduğunu söylediği eğitimde; menü planlamasının önemi, süreci, dikkat edilmesi gereken hususlar, öncelikler ve standart reçeteleri anlattı. Gün boyu devam eden eğitimde maliyet (cost), maliyet kontrolü, yöntemleri, karşılaşılan sorunlar ve uygulamalı olarak fiyatlama ve önemi anlatıldı, sorular cevaplandı.

Yeme-içme ve konaklama sektörlerinde faaliyet gösteren Kuşadası Ticaret Odası üyelerinin katılımıyla gerçekleşen eğitimin sonunda Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seydi Yıkılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Hibeti Zeytin ve 3. Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Öz tarafından katılımcılara, katılım belgeleri verildi.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası’nda eğitimciler tek yürek oldu: “Can korkusuyla eğitim olmaz; Yaşamak istiyoruz!”

Anne Baba Çocuk Merkezi’nde çifte sevinç yaşandı

‘Haydi Gençler, Haydi Çocuklar AKUT İle El Ele Projesi’ ödülleri verildi

Kuşadası’nda UNESCO onaylı eğitim programı MUNACS’24 başladı

İstasyon Kuşadası Otizm Eğitim Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı

Kuşadası’nda internet üzerinden ürün satışı eğitimi verildi

Whatsapp İhbar Hattı