Dolar36.1711 TL
Euro37.8678 TL
Sterlin45.5666 TL
Aydın 11.3 °C
Parçalı Bulutlu

KUTO’da restoranlara yönelik eğitim verildi

Kuşadası Ticaret Odası tarafından, restoranlar için son derece önem taşıyan Cost (maliyet ) ve Menü Hazırlama konularında eğitim düzenlendi.

  • 0
  • 188
KUTO’da restoranlara yönelik eğitim verildi
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Sektörle ilgili faaliyet gösteren KUTO 3. Meslek Komitesi organizasyonunda gerçekleşen eğitim, ADÜ Kuşadası Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Emrah Köksal Sezgin tarafından verildi.

Aynı zamanda Gastronomi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olan Profesyonel Şef Emrah Köksal Sezgin; menünün önemini anlatarak başladığı ve bir yiyecek içecek işletmesinin başarısındaki üç önemli unsurun müşteri, ortam ve menü olduğunu söylediği eğitimde; menü planlamasının önemi, süreci, dikkat edilmesi gereken hususlar, öncelikler ve standart reçeteleri anlattı. Gün boyu devam eden eğitimde maliyet (cost), maliyet kontrolü, yöntemleri, karşılaşılan sorunlar ve uygulamalı olarak fiyatlama ve önemi anlatıldı, sorular cevaplandı.

Yeme-içme ve konaklama sektörlerinde faaliyet gösteren Kuşadası Ticaret Odası üyelerinin katılımıyla gerçekleşen eğitimin sonunda Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seydi Yıkılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Hibeti Zeytin ve 3. Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Öz tarafından katılımcılara, katılım belgeleri verildi.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Aydın'da sabah namazından önce başlayan eğitime öğrenciler ve veliler isyan etti, okul görevlisi küfürler savurdu

Aydın'da 192 bin öğrenci ara tatilin ardından ders başı yapıyor

Aydın'da 192 bin öğrenci bir haftalık ara tatile giriyor

“ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Kuşadası'nda Bir İlk! Müftülükten Tam Gün Okul Öncesi Eğitim

Kuşadası'nda Taşımalı Eğitim Hakkı İhlali Protesto Edildi!

Whatsapp İhbar Hattı