Dolar33.0180 TL
Euro35.8377 TL
Sterlin42.5566 TL
Aydın 26.3 °C
Açık

Zafer Partisi Kuşadası Belediye Başkan adayını belirledi

Kuşadası Zafer Partisi İlçe Başkanlığı’nda seçim startı verildi. Adayların açıklandığı toplantıya Zafer Partisi İl Başkanı Mustafa Tunca Onay, İlçe Başkanı Gülden Çiğdem ve partililer katıldı.

  • 1
  • 997
Zafer Partisi Kuşadası Belediye Başkan adayını belirledi
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Seçim startının verildiği toplantıda Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muharrem Demirbilek, Kuşadası Belediye Başkan Adayı Mehmet Ferit Karamercan, Belediye Meclis Üyesi Adayı Halil Akgün ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Sarp Gürel kendilerini tanıttı. Bugün itibariyle Zafer Partisi’nde seçim startının verildiği ifade edildi.
“BELEDİYECİLİK BİR HİZMET YARIŞIDIR”
Zafer Partisi Kuşadası Belediye Başkan Adayı Mehmet Ferit Karamercan, konuşmasına bugüne kadar şehre hizmet vermiş tüm eski başkanlara teşekkür ederek başladı. Karamercan, “ Belediyecilik bir hizmet yarışıdır. Bizler de Zafer Partisi olarak, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarının ışığında şehrimize hizmet etmeye canı gönülden talibiz. Katılımız ve destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
“ZAFER PARTİSİ’NİN MUTLAKA MECLİSTE OLMASI LAZIM”
Zafer Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Halil Akgün, “Biz belediye meclisinde ekonomiye, muhasebeye, kültür işlerine, edebiyat-yazarlık işlerine önem vermeliyiz. Zafer Partisi’nin mutlaka mecliste olması lazım ki bunları görelim, halka açıklayabilelim. Bunları da ben şahsi olarak yapacağım. Sizlere güveniyorum, sizden destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (1)
  • Muzaffer Egemen

    Muzaffer Egemen

    Kuşadası başkan adayınız hakkında bilgi verirmisiniz çünkü kuşadasında olmama rağmen tanımıyorum bu sizin için büyük bir handikap.

    06 Şubat 2024 16:48
Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'ndan Cumhurbaşkanına Sert Tepki

CHP ‘li Belediyeleri Karanlık Günler Bekliyor”

Siyaset ve Anayasa Söyleşisi İbramaki'de Büyük İlgi Gördü

Fikri Sağlar; Cumhuriyet dönemi, kültür ve sanat açısından bir dönüm noktasıdır

Eğitim Laik Bilimsel Demokratik Kamusal Haktır!

Başkan Ömer Günel Davutlar Cemevi'nde Matem Orucu açma yemeğine katıldı

Whatsapp İhbar Hattı